Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τοποθεσία
Το THOMAS BEACH HOTEL είναι χτισμένο σε μια ήσυχη τοποθεσία της Νέας Μάκρης, πολύ κοντά στην παραλία της με θέα προς αυτήν, από τα δωμάτιά του. Παράλληλα, έχει άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και μέσα μεταφοράς. Το κλίμα είναι υπέροχο και η καταγάλανη θάλασσα απέχει από το ξενοδοχείο μόλις 5 με τα πόδια.

Η Νέα Μάκρη είναι μια καταπράσινη, παραθεριστική πόλη, έξω από την Αθήνα και απέναντι από την Εύβοια, με ένα όμορφο πευκόδασος που φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Είναι κοσμοπολίτικο θέρετρο με καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, τράπεζες και όλες τις σύγχρονες υποδομές. Περιτριγυρίζεται από ειδυλλιακές παραλίες με ρηχά καταγάλανα νερά, οι περισσότερες οργανωμένες. Τους θερινούς μήνες κατακλύζεται από παραθεριστές και τουρίστες.
Τοποθεσία Αποστάσεις
Αθήνα 37χλμ.
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος 19χλμ.
Λιμάνι της Ραφήνας 10χλμ.
Φωτογραφίες